Vorige

Word trainingen bij IP in Groningen

IP heeft een compleet aanbod van Word cursussen in verschillende trainingsvormen. Wij hebben praktijkgerichte Word cursussen op verschillende niveaus en voor verschillende versies van Word. Of u nu weinig ervaring heeft met Word, of dat u al jaren werkt met Word, IP heeft voor elke gebruiker een zeer compleet aanbod in Word cursussen.

Een cursus Word Basis is een goed startpunt voor minder ervaren Word gebruikers, maar ook zeker voor beginnende computer gebruikers. De cursus Word voor gevorderden geeft u diepgaande kennis van de meer geavanceerde mogelijkheden van Word. Na het volgen van de cursus Word voor gevorderden kent het tekstverwerkingsprogramma geen geheimen meer voor u.

Ook kunt u bij IP terecht voor de officiële certificering Microsoft Office Specialist voor Word. IP biedt zowel klassikale Word cursussen aan als ook individuele cursussen bij ons op locatie waar u onder begeleiding van onze docenten in uw eigen tempo de mogelijkheden van Word leert gebruiken.


Overzicht Word trainingen:

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en inclusief trainingsmateriaal.


Opleidings Centrum Informatie Communicatie Technologie Europees Computer Rijbewijs Certiport MOS Lamark flexibel examineren