Vorige

Lync

Microsoft Lync maakt het mogelijk om overal met elkaar te communiceren. Doormiddel van chatberichten, video vergaderingen, Lync vergaderingen en telefonie. Het biedt bedrijven en werknemers de mogelijkheid om ondanks een grote afstand effectief en efficient met elkaar te communiceren/vergaderen.

Naast dat het mogelijk is om Lync te gebruiken op je desktop of laptop, kan je het ook gebruiken op je iPad, Windows tablet of Android Tablet. Zelfs op smartphones van Windows, Android en Apple ondersteunen Microsoft Lync. Dus ook onderweg is het mogelijk om te communiceren met collega’s via Lync.

De inhoud van de training Lync

Deze training wordt alleen klassikaal aangeboden. N.a.v. een intake wordt het lesprogramma samengesteld, bijvoorbeeld voor gebruikers die nieuw zijn met Lync en willen weten hoe je contacten moet beheren, chat berichten versturen en meer basis mogelijkheden van Lync.
Er kan ook een lesprogramma gemaakt worden voor de wat meer ervaren Lync gebruiken die een grote hoeveelheid lync interacties moet verwerken en dit efficiënter wil doen.Opleidings Centrum Informatie Communicatie Technologie          Europees Computer Rijbewijs        Certiport MOS     Lamark flexibel examineren