Vorige

Cursus Excel volgen bij IP Groningen

IP biedt de beste Excel cursussen aan in verschillende trainingsvormen in Groningen bij ons of bij u op locatie. Wij bieden praktijkgerichte Excel cursussen op verschillende niveaus en voor verschillende versies van Excel. Elke Excel cursus in Groningen wordt verzorgd door een zeer ervaren Excel trainer van IP. Of u nu pas begint met Excel, of dat u al jaren werkt met Excel, IP heeft voor elke gebruiker een zeer compleet aanbod in Excel cursussen.

Een cursus Excel Basis is een goed startpunt voor minder ervaren Excel-gebruikers. De cursussen Excel gevorderd biedt diepgaande kennis van de meer geavanceerde mogelijkheden van Excel. Na het volgen van een Excel Expert cursus kent het spreadsheet programma geen geheimen meer voor u.

IP biedt zowel klassikale Excel cursussen aan als individuele trainingen waar u zelfstandig in uw eigen tempo de mogelijkheden van Excel leert gebruiken onder begeleiding van onze docenten. Elke training wordt afgerond met een test waarna u het certificaat ontvangt.


Overzicht Excel trainingen:

Alle prijzen zijn excl. 21% btw en inclusief trainingsmateriaal.


Opleidings Centrum Informatie Communicatie Technologie Europees Computer Rijbewijs Certiport MOS Lamark flexibel examineren